Massageterapi

Jag är av Branchrådet Svensk Massage cert. massör och dipl. massageterapeut. Jag erbjuder klassisk svensk massage, en djupgående massage, till både privatpersoner, företag och idrottsklubbar. Nu finns jag även i Falkenberg, på tisdagar hos Varbergs Kiropraktik, där jag även erbjuder stötvågsbehandling. 

Massagens många fördelar

Unna dig en stunds avkoppling då massage har många positiva effekter på kropp och själ. Massage motverkar stress och spänningar, mjukar upp och verkar avslappnande på muskler och vävnader, ökar blodcirkulationen och stärker immunförsvaret.

Vid massage frigörs hormonet oxytocin, som verkar lugnande, sänker pulsen och blodtrycket . Massage kan även förebygga skador och förkorta läkningsprocesser.

När ska jag undvika massage?

I vissa fall bör massage undvikas, då massage inte är lämplig och som i vissa fall kräver läkarintyg. Är du osäker, hör av dig! Har du en infektion i kroppen, en förkylning med halsont och känner att du inte klarar av dina vanliga vardagssysslor och hade avstått träning? Då behöver din kropp vila och läka i fred, välkommen när du har blivit frisk!

Stötvågsbehandling

Vanliga diagnoser som effektivt stötvågsbehandlas är ex. hälsporre, benhinneinflammation, tennis- & golfarmbåge och löparknä. Behandlingen tar ca 10 minuter och kan upplevas som smärtsam då tryckvågor appliceras på behandlingsområdet. Avstå gärna aktiviteter som belastar behandlingsområdet under 48 timmar. Behandlingen ger bäst resultat vid 3-5 behandlingar. 

Boka din behandling här: http://go-well.se/orsolya-gaal/prislista (extern länk)

Observera att tiderna på tisdagar är i Falkenberg, hos Varbergs Kiropraktik. Det gäller även stötvågsbehandlingen.